4 νέες τάσεις εκτός κανόνων στα κοσμήματα

Εκκεντρικά αξεσουάρ για εμφανίσεις που έχουν τόλμη στην αυτοέκφραση 

Η νέες τάσεις προτρέπουν όλο και πιο τολμηρές επιλογές και θέτουν τα κοσμήματα σε μια πολύ δυνατή θέση. Οι εικόνες που αναδύονται από τα νέα στιλιστικά σύνολα παρουσιάζουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον με εκθαμβωτικές προτάσεις. Παρατηρήσαμε λεπτομέρειες που περνούν μηνύματα ανατρεπτικά. Κολιέ με πέτρες, αλυσίδες, βραχιόλια και δαχτυλίδια, φορεμένα με τους πιο απελευθερωτικούς τρόπους. Εσύ, ποια κοσμήματα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά για αγορά σήμερα για να είσαι μπροστά από το παιχνίδι για το 2022 σε όλα τα επίπεδα;

Το σίγουρο είναι ότι το εκκεντρικό στυλ ορίζει την μόδα σήμερα και θα αλλάξει τα πάντα ακόμα και στην καθημερινότητά μας. Χωρίς προηγούμενο, τα χρόνια της πανδημίας στέρησαν πολλές αφορμές για οποιαδήποτε καθηλωτική εμφάνιση. Η νέα μόδα θα σε απομακρύνει όμως από εκείνη την εποχή και η επαναφορά στην κανονικότητα θα είναι πολύ δυναμική χωρίς προκαταλήψεις.

 

 

Πως μπορείς να ξεχωρίζεις πραγματικά; Να έχεις δίψα για πολλά κοσμήματα. Ακολούθησε ένα βαθύτερο ένστικτό σου και θα βρεις την αυτοέκφρασή σου ώστε να γίνεις τολμηρός στις επιλογές σου.

Σήμερα τα κοσμήματα που επιβάλλεται να φορέσεις έχουναλυσίδα μπίλια με κρεμαστό 3D. Άλλα πολλά κοσμήματα έχουν αποκτήσει τεράστια μεγέθη. Θα εντυπωσιάζεις φορώντας εξαιρετικά σχέδια σεανάγλυφα βραχιόλια,κολιέ ροζάρια με σύμβολα. Πρωτοφανήδαχτυλίδια κυνόδοντες και φυσικά μπορείς να φορέσεις χρυσά και ασημί κοσμήματα μαζί. Τα κοσμήματα σε ασυνήθιστα σχέδια και πρακτικές θα ενισχύουν την εικόνα σου, αρκεί τα αξεσουάρ σου να έχουν ποιότητα.

Το ασύμμετρο στυλ με τα κοσμήματα λαιμού

Τα κοσμήματα μπορούν να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου και είναι κάτι το πολύ απελευθερωτικό. Θα κάνεις τα κοσμήματα το μέσο για την απελευθέρωση και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου. Δώσε όμως, λίγο περισσότερη προσοχή όταν επιλέξεις τα σχέδια. Είναι must να καλύψεις όλη τη περιοχή στο στέρνο σου και ο συνδυασμός κοσμημάτων θα είναι ο τρόπος για να περάσεις τις πιο τρελές σκέψεις σου. Φόρεσε κολιέ με κομψά μαργαριτάρια,αλυσίδες πολύμορφικές ατσάλινες και μάλιστα πολλές μαζί, σε διάφορα μήκη για να έχεις διαφορετικότητα. Φορεμένα βραχιόλια χειροπέδες και βραχιόλια με χάντρες μαζί, εν κινήσει θα σε γοητεύουν.

Τα εμβληματικά δαχτυλίδια στον αντίχειρα(h3)

Τα κοσμήματα μπορούν να έχουν ιδιαίτερο στυλ και να σου παρέχουν ένα πιο περιπετειώδες σήμερα. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι άκρως θεμιτό. Τα κρεμαστά με σύμβολα σε κολιέ, εκδηλώνουν κάποια είδωλά σου ή τις εμπειρίες σου. Γίνονται ένας τρόπος επικοινωνίας με το περιβάλλον σου και αυτός που σε συναντάει συσχετίζεται μαζί σου. Φόρεσε ένακολιέ μενταγιόν με βέλος κρεμαστό, και αμέσως ο σύντροφός σου θα καταλάβει ότι εκφράζεις – συν των άλλων και – το ρομαντικό ενδιαφέρον.

Δοκίμασε να αρχίσεις με το πρώτο κολιέ, ένα απλό σύμβολο όπως σταυρός ή ότι άλλο σε εκφράζει. Στην συνέχεια θα φορέσεις πολλά άλλα σύμβολα έθνικ πολιτισμών όπως Νήσοι Του Πάσχα. Τα σύμβολα κοσμημάτων δίνουν, με τον τρόπο τους, στα κολιέ με νόημα μια μετρήσιμη αξία στη ζωή, η άγκυρα μενταγιόν συμβολίζει την σταθερότητα.

Τα εμβληματικά δαχτυλίδια στον αντίχειρα

Τα δαχτυλίδια επίσης έχουν πολύ σημαντική ερμηνεία και συμβολισμό. Ωστόσο η διαχρονική αξία τους είναι η πρώτη επιλογή στην αγορά κοσμήματος. Είναι πλέον σίγουρο ότι θα φορέσεις ένα δαχτυλίδι λιοντάρι στον αντίχειρα αν θέλεις να δηλώσεις την υπερηφάνεια σου, τον εγωκεντρισμό σου αλλά και την δύναμη της θέλησης σου. Παράλληλα δηλώνεις την ανεξαρτησία των σκέψεων και των πράξεων σου. Αυτό είναι ένα σημείο που μας ενδιαφέρει πολύ.

Βέβαια, να φορέσεις δαχτυλίδια και στα άλλα δάχτυλα του χεριού σου. Να αποφύγεις όμως να φορέσεις ένα δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλο. Ενώ το να φοράς ένα μίνιμαλ δαχτυλίδι στο δείκτη δηλώνει τάση για ηγεσία. Στον παράμεσο το δαχτυλίδι θα εκφράσει για σένα επιθυμία για αισθηματικό δέσιμο. Ένα δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο δείχνει καλλιτεχνική φύση, μάλιστα ένα δαχτυλίδι abstract το εκφράζει αυτό στο έπακρο.

Τα unisex κοσμήματαΤα κοσμήματα συμβαλλουν σε ένα στυλ που εξελίσσεται σε κουλτούρα που χαρακτηρίζεται από ελευθερία και αυτοσχεδιασμό. Φορώντας βραχιόλια χειροπέδες και βραχιόλια με χάντρες ή με ημιπολύτιμους λίθους, οι συνδυασμοί κοσμημάτων είναι πολλοί, συνδυάζεις περισσότερα κοσμήματα. Όχι προς επίδειξη πλούτου, αλλά γιατί η ατομική έκφραση είναι ανεκτίμητη. Έχει μια τάση καινοτομίας που σε κάνουν το επίκεντρο της συζήτησης.

Υπάρχουν πολλά στυλ σε unisex κοσμήματα που υποστηρίζουν μια μινιμαλιστική αισθητική.

Η επικρατούσα τάση στα επόμενα χρόνια θα εμπεριέχει πολλά κοσμήματα. Οι εικόνες που παρουσιάζουν είδωλα του στυλ, είναι σίγουρο ότι θα σε εμπνέουν με όμορφη πολυπλοκότητα στο στυλ τους. Συγχρόνως, επίκαιροι κατασκευαστές κοσμημάτων σε brands όπως το Mondjewels, έναν κόσμο όπου το κόσμημα συναντά την χειροποίητη τέχνη, χρησιμοποιούν πιο δημιουργικά υλικά και διασκεδάζουν περισσότερο με τα κοσμήματα. Τα ευφάνταστα σχέδιά τους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Η ποιοτική αλλαγή για να εκφράσεις κάποιες ακόμα ανέκφραστες πλευρές σου.

Επιλέξτε κοσμήματα με περισσότερη έμφαση στο στυλ που θα αναδεικνύουν στο δέρμα, κυρίως όταν είναι μαυρισμένο, αλλά και στα ρούχα. Έτσι, τραβούν την προσοχή των άλλων στην καθημερινή σου εικόνα. Το δέρμα, το ατσάλινο κόσμημα, οι πέτρες λευκό χαολίτη και χάντρες από φυσική καρύδα, οι ορυκτές ημιπολύτιμες πέτρες εξασφαλίζουν την ιδανική υψηλής ποιότητας συλλογή για να ξεκινήσεις. Χωρίς κανόνες τόλμησε να πρωτοπορήσεις με τον δικό σου τρόπο και σίγουρα δεν θα περνάς απαρατήρητος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *