Modus Vivendi: The Armor Line Campaign

Το ζητήσατε και εδώ είμαστε: σας προσφέρουμε τη σειρά Armor με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε δύο νέα έντονα χρώματα. κόκκινο του κρασιού και μπλε του κοβαλτίου!

Η γραμμή Armor είναι η υπενθύμιση του γυαλιστερού μέρους του εαυτού μας. είναι η ανταμοιβή του αγωνιστή μέσα μας. Τώρα μπορείτε να γιορτάσετε, ανεξάρτητα από το ποιος είστε. Όλα τα πλάσματα μπορούν τώρα να δείξουν τον αληθινό λαμπρό εαυτό σε ένα σχέδιο Armor.

Το Modus Vivendi Armor Line, σε χρυσό, ασημί και μαύρο είναι τώρα διαθέσιμο ακόμα και σε κόκκινο κρασί και μπλε κοβαλτίου. διαθέτει ένα πολυτελές ημιδιάφανο ύφασμα με γυαλιστερές λεπτομέρειες. Αυτή η σειρά είναι σούπερ σέξι, προσφέροντας ελάχιστη κάλυψη με διακριτικά το λογότυπο Modus Vivendi.

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι ασυνήθιστο και κατασκευασμένο από πλεκτά μεταλλικά νήματα, αυτή η σειρά προσφέρει ένα διαφανές στυλ με μια αίσθηση πολυτέλειας, ιδανική για έναν άνδρα που είναι εξαιρετικά αρρενωπός και ικανός να πετύχει σχεδόν τα πάντα.

 

Η σειρά Armor αποτελείται από boxers, briefs, tanga briefs, low cut briefs, jockstraps, tanktop & t-shirts που είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, μπλε, μαύρο, χρυσό και ασημί. Μοναδικά και κομψά κομμάτια έτοιμα για εξερεύνηση.

Η Modus Vivendi Armor Line διατίθεται από 28,30€ και μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *